Снимка Фейсбук/Българска федерация по художествена гимнастикаПоредно златно отличие спечелиха грациите на България.  Ансамбълът

...
Снимка Фейсбук/Българска федерация по художествена гимнастикаПоредно златно отличие спечелиха грациите на България.  Ансамбълът
Коментари Харесай

Злато за ансамбъла на България в Беларус

Снимка Фейсбук/Българска федерация по художествена гимнастика

Поредно златно отличие спечелиха грациите на България.  

Ансамбълът на България завоюва златен орден на финала на пет топки на Световната чалъндж купа по художествена гимнастика в Минск (Беларус). Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова извършиха съвършено композицията си и получиха рекордната до момента оценка от 47.800 точки (39.200 за компликация и 8.600 за изпълнение).

В класирането следват Израел с 47.000 точки, Беларус с 46.500 точки и Узбекистан с 46.550 точки.

Ансамблите ще играят по-късно с три обръча и два чифта бухалки.

На финала на топка Татяна Воложанина остана осма с оценка от 23.750 точки. По-късно през днешния ден тя ще играе на лента.

На топка златото взе Алина Харнаско (Беларус) с 28.600 точки. Втора се подреди Лала Крамаренко (Русия) с 27.100, а трета е Анастасия Салос (Беларус) с 26.250 точки.

На обръч шампионка е Алина Харнаско с 27.700 точки, пред Анастасия Салос с 27.400 точки и Лала Крамаренко (Русия) с 26.650 точки, написа Sportal.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР